Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etrafı temizlemek

Rüyada etrafı temizlemek

Rüyada etrafı temizlemek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada etrafı temizlemek gördüyseniz:

  • Bir plan ya da projenin içinde yer alabilmek için gerekenleri yapmalısınız.

Rüyada caminin etrafını temizlemek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada evin etrafını temizlemek kötülüklerden uzak kalacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada etrafı temizlemek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet eder.

Rüyada etrafında balık görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, borçların hafifleyeceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada etrafı yıkamak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yuvarlak masa etrafında oturmak büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına rivayet eder.

Rüyada etrafı süpürdüğünü görmek sorunlarının azalacağına, büyük atılımlar yapacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments