Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sigarayı bırakmak

Rüyada sigarayı bırakmak

Rüyada sigarayı bırakmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, olaylı günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sigarayı bırakmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine kayıtsız kalmanız durumunda gerilim yaşanabilir veya talepler artabilir.

Rüyada sigarayı bırakmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, heveslerinin de azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara bırakmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir işi yarım bırakmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı serbest bırakmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, ana baba dualarının alınacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada birini yarı yolda bırakmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, takdir edileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile bırakmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunu serbest bırakmak sermayesinin boşa gideceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada babanın elini bırakmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments