Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanla dövüşmek

Rüyada şeytanla dövüşmek

Rüyada şeytanla dövüşmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına inanılır.

Rüyada şeytanla dövüşmek gördüyseniz:

  • Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada şeytanla dövüşmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada yılanla dövüşmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada komşuyla dövüşmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kavga edip dövüşmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, beklenilen takdiri alacağına işarettir.

Rüyada ölüyle dövüşmek yılmayacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanıyla dövüşmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeklerle dövüşmek kazancının hiç azalmayacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işarettir.

Rüyada inekle dövüşmek kötü kişilerle karşılaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments