Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı suda görmek

Rüyada ayı suda görmek

Rüyada ayı suda görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada ayı suda gördüyseniz:

  • Biraz daha gayretle sevdiğiniz kimseye karşı beslediğiniz duyguları ortaya çıkartın.

Rüyada suda ayı görmek çalışıyorsa terfi alacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına inanılır.

Rüyada ayı suda görmek kazancın düşeceğine, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına alamet eder.

Rüyada küçük ayı yavrusu görmek yeni planlar yapacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına işaret eder.

Rüyada ayı kesmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, büyük borçların altında ezileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayıya sarılmak çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şubat ayı görmek zorluklarının son bulacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kötü kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada gri ayı görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada büyük ayı yıldızını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments