Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı kesmek

Rüyada ayı kesmek

Rüyada ayı kesmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı kesmek gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Rüyada ayı kesmek iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yeterli kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada ayı eti görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada bayılanı ayıltmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına yorulur.

Rüyada ayı elinde tutmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kutup ayısı yavrusu görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz büyük ayı görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına delalet eder.

Rüyada sarı ayı görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara ayı görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments