Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana ruhunu satmak

Rüyada şeytana ruhunu satmak

Rüyada şeytana ruhunu satmak hayallerine ulaşacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şeytana ruhunu satmak gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınıza veya hayatınıza faydası olacağını düşünüyorsanız belli jest ya da yardım talepleri arayışınız olabilir.

Rüyada şeytana ruhunu satmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada ölmemiş birinin ruhunu görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Rüyada ruh hayalet görmek para kazanmasına da vesile olacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruh çağırmak görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada ruhlar görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ruhun bedenden ayrılması görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada uçan ruhlar görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birinin ruhunun geldiğini görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments