Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan sureti görmek

Rüyada şeytan sureti görmek

Rüyada şeytan sureti görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kendisini mutsuz edeceğine işarettir.

Rüyada şeytan sureti gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Rüyada şeytan sureti görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada insan suretinde şeytan görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, zor durumda bırakacağına işarettir.

Rüyada insan suretinde üç harfli görmek çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Rüyada erkek suretinde melek görmek dertlerinin şifasını bulacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, nefsine yenileceğine tabir olunur.

Rüyada kadın suretinde melek görmek yalan söylemeye, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, işinde yükseleceğine inanılır.

Rüyada kendi suretini görmek iç sıkıntısına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret eder.

Rüyada insan suretinde hayvan görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde insan sureti görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments