Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi suretini görmek

Rüyada kendi suretini görmek

Rüyada kendi suretini görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, bereketin ve karın artacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi suretini gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Rüyada insan suretinde cin görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, güzel günler için çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi suretini görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada azraili kadın suretinde görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Rüyada meleği insan suretinde görmek insanların hayır dualarını alacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına işarettir.

Rüyada şeytan sureti görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada erkek suretinde melek görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına alamet eder.

Rüyada hayvan suretinde insan görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada insan suretinde hayvan görmek şansının artacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments