Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seyahat edeceğini görmek

Rüyada seyahat edeceğini görmek

Rüyada seyahat edeceğini görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, tartışmaların son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada seyahat edeceğini gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Rüyada uçakla seyahat edeceğini görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seyahat edeceğini görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada tekneyle seyahat etmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada seyahat çantası görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada gemide seyahat etmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini seyahatte görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Rüyada otobüste seyahat etmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürekli seyahat etmek başarılarının katlanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments