Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini seyahatte görmek

Rüyada kendini seyahatte görmek

Rüyada kendini seyahatte görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, karlı işler yapacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulmaktadır.

Rüyada kendini seyahatte gördüyseniz:

  • Artık size hitap etmeyen bağlantıların, iş birliklerinin ya da anlaşmaların arkasında durmak zorunda değilsiniz.

Rüyada seyahate hazırlanmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle seyahat etmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada minibüsle seyahat etmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüyle seyahat etmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüste seyahat ettiğini görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla seyahat ettiğini görmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada trenle seyahat etmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin seyahate çıktığını görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments