Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birilerini görmek

Rüyada sevmediğin birilerini görmek

Rüyada sevmediğin birilerini görmek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, saygınlığını yitireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada sevmediğin birilerini gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Rüyada sevmediğin birilerini görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevmediğin birini öldürmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, gereken sabrı göstereceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yüzük seçtiğini görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevmediğin birine hediye almak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevmediği bir adamla evlenmek huzursuz olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevmediğin bir akrabanı görmek mal ve mülk sahibi olmaya, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada seyyid olduğunu görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, kötü halinden eser kalmayacağına işaret eder.

Rüyada sevmediğin arkadaş görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments