Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle tartışmak

Rüyada sevgiliyle tartışmak

Rüyada sevgiliyle tartışmak elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, hüsrana uğrayacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle tartışmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler veya iletişim ağınızı genişletmenizi sağlayabilecek olaylar yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevgilinin ailesiyle tartışmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle tartışmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle tartışmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tartışmak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi tartışmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, bahtının güzelleşeceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sevgili tartışmak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgili tartışmak sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments