Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topal kedi görmek

Rüyada topal kedi görmek

Rüyada topal kedi görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, haneye bereket geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, adının ülke dışında yayılacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topal kedi gördüyseniz:

  • Kıskanç kişiler tartışma ortamı yaratabilir.

Rüyada topal kedi görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi topal görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet eder.

Rüyada eşini topal görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada topal inek görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada topal kadın görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı topal görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü topal görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına yorulur.

Rüyada topal görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments