Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisi aldatmak

Rüyada sevgilisi aldatmak

Rüyada sevgilisi aldatmak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisi aldatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin manipulatif cümleleri ya da aklınıza yatmayan önerileri varsa, katılıyor ya da inanıyor gibi yapmanızın çok da mantıklı bir açıklaması olmayabilir.

Rüyada yeni sevgiliyi eski sevgiliyle aldatmak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada sevgilisini aldatmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgili aldatmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi aldatmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, inancından ödün vereceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak kısmetli kapıların açılacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini aldatmak makam ve söz sahibi olacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aldatmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinizi aldatmak büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments