Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye sahip olmak

Rüyada sevgiliye sahip olmak

Rüyada sevgiliye sahip olmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hayallerinin söneceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye sahip olmak gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada eski sevgiliden bebek sahibi olmak kazancının daha da artacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, keyfinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sahip olmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, ayıplı yolara sapacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada araba sahibi olduğunu görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına tabir olunur.

Rüyada mal mülk sahibi olmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada daire sahibi olmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada büyük ev sahibi olmak kazançlı adımlar atılacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan sahibi olduğunu görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada altın sahibi olmak zor bir döneme gireceğine, hileye, fesada bulaşacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments