Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiyle aynı yatakta yatmak

Rüyada ölen kişiyle aynı yatakta yatmak

Rüyada ölen kişiyle aynı yatakta yatmak kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, maddi olarak zarar edileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna delalet etmektedir.

Rüyada ölen kişiyle aynı yatakta yatmak gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz kimselere fazla güvenmeyin.

Rüyada ölen kişiyle aynı yatakta yatmak verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Rüyada aynı yatakta yatmak haksızlıklara maruz kalınacağına, ihanet göreceğine, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir adamla aynı yatakta yatmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, üzüntülerin gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bi erkekle aynı yatakta yatmak işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle aynı yatakta yatmak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada ünlü biriyle aynı yatakta yatmak ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, her zaman çok başarılı olacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle aynı yatakta yatmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle aynı yatakta yatmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, bazı kayıplar olabileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments