Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin doğum gününü görmek

Rüyada sevgilisinin doğum gününü görmek

Rüyada sevgilisinin doğum gününü görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kısmetinin kapanacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin doğum gününü gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Rüyada sevgilisinin doğum gününü görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin doğum gününü kutlamak çeşitli kırgınlıklar olacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin doğum gününü görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin doğum gününü görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada doğum günü olmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının doğum gününe gitmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada sürpriz doğum günü kutlamak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yapılan planların alt üst olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğum günü pastası yemek karamsar olacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments