Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin doğum gününü görmek

Rüyada eski sevgilinin doğum gününü görmek

Rüyada eski sevgilinin doğum gününü görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, isteklerini yerine getireceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin doğum gününü gördüyseniz:

  • Risk almanız fiziksel veya maddi anlamda zararlı durumlar oluşturabilir.

Rüyada eski sevgilinin doğum gününü görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin doğum gününü kutlamak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ümitlerinin son bulacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin doğum gününü görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin doğum gününü görmek gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada doğum günü yapmak bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğum gününde hediye almak işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına yorulur.

Rüyada annenin doğum gününü görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin doğum günü olduğunu görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, kız çocuğunun olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments