Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abisini evlendiğini görmek

Rüyada abisini evlendiğini görmek

Rüyada abisini evlendiğini görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, borçlarının kapacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet eder.

Rüyada abisini evlendiğini gördüyseniz:

  • Bir fikriniz karlı bir maceraya dönüşebilir.

Rüyada abisini evlendiğini görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada abisin görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada üvey abisini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına rivayet eder.

Rüyada annesini ve abisini görmek kimseyle konuşmayacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada abisin öldüğünü görmek kazançlı çıkacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin abisini görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin abisini görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yüzüne kan geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin abisini görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, işine dört elle sarılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments