Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yanında uyumak

Rüyada sevgilinin yanında uyumak

Rüyada sevgilinin yanında uyumak çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanında uyumak gördüyseniz:

  • Fiziksel uğraşlara gerek duyabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin yanında uyuduğunu görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin yanında uyumak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü yanında uyumak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık yanında uyumak aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, hak yoluna döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin yanında uyumak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanında uyumak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok yıpranacağına inanılır.

Rüyada mezarlığın yanında uyumak kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada mezarın yanında uyumak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments