Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehir ismi söylemek

Rüyada şehir ismi söylemek

Rüyada şehir ismi söylemek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bol dua edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehir ismi söylemek gördüyseniz:

  • Biraz vurdum duymaz yapıda olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada şehir ismi söylemek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada şehir ismi duymak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada bir şehir ismi duymak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada bir şehir ismi görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Rüyada şehir ismi görmek çevresinin genişleyeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada mahmut ismini söylemek kar sağlayacağı işlere gireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kendi ismini söylemek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin ismini söylemek hastalıkların iyileşeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments