Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi ismini söylemek

Rüyada kendi ismini söylemek

Rüyada kendi ismini söylemek gelmek istediği noktalara geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işarettir.

Rüyada kendi ismini söylemek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, bilgilerinizi veya sırlarınızı paylaşmanız durumunda işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin ismini söylemek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına yorulur.

Rüyada evliya ismi söylemek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, şansının ve bahtının döneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ismini söylemek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Rüyada ibrahim ismini söylemek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ismini söylemek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada mahmut ismini söylemek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, mali olarak küçüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin ismini söylemek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ismini söylemek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments