Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki elinde yüzük görmek

Rüyada iki elinde yüzük görmek

Rüyada iki elinde yüzük görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, günden güne kazancının artacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, başarılarının hiçe sayılacağına rivayet eder.

Rüyada iki elinde yüzük gördüyseniz:

  • Hızı arttırmak, tavuk yakalamak için aniden kümese koşmakla aynı anlama gelebilir.

Rüyada sevdiğinin elinde yüzük görmek herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada elinde altın yüzük görmek umutlarının boşa çıkmayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin elinde yüzük görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına yorulur.

Rüyada erkeğin elinde altın yüzük görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, işlerin düzgün gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının elinde yüzük görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına tabir olunur.

Rüyada eline altın yüzük takmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde altın yüzük görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, harama göz dikmeyeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments