Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin düştüğünü görmek

Rüyada sevgilinin düştüğünü görmek

Rüyada sevgilinin düştüğünü görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, yeni bir hayat kuracağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin düştüğünü görmek kasasının daha çok para dolacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin düştüğünü görmek evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin düştüğünü görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaattan düşen birini görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, başarıyla geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakının düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, zahmet veren işlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun çamura düştüğünü görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak işlerinin aksayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments