Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin annesiyle kavga etmek

Rüyada sevgilinin annesiyle kavga etmek

Rüyada sevgilinin annesiyle kavga etmek yeni şeyler deneneceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin annesiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Gerçekler sizi özgürleştirecektir, bazı konularda duygularınızı daha net tahlil imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin annesiyle kavga etmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet eder.

Rüyada ölü anneyle kavga etmek huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulur.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş annesiyle kavga etmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, bir organizasyona katılacağına yorulur.

Rüyada anneyle kavga etmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada annenin kavga ettiğini görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, maddi anlamda rahatlamaya, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada ölmüş annemle kavga etmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments