Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesine sarılmak

Rüyada annesine sarılmak

Rüyada annesine sarılmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesine sarılmak gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden fazla şeyin sözünü vermeniz zor durumda kalmanız veya karşı tarafı hayal kırıklığına uğratmanız anlamına gelebilir.

Rüyada ölmüş anneyi sarılmak ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalet eder.

Rüyada ağlayarak anneye sarılmak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, sıkıntılarından arınacağına, en pahalı evlerde oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babaya sarılmak inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalettir.

Rüyada anneye sarıldığını görmek çok sevineceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada annesine sarıldığını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada vefat etmiş anneye sarılmak eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneye sarılmak ağlamak çektiği sıkıntıların son bulacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada annemle sarılmak üzüleceğine ve borçlanacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments