Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini ısırmak

Rüyada sevgilini ısırmak

Rüyada sevgilini ısırmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, eşi ile arasının açılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, araba alınacağına inanılır.

Rüyada sevgilini ısırmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler memnun edici sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevgiliyi ısırmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini ısırmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi ısırmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, yaşamın kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada birinin burnunu ısırmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvan ısırdığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada atın ısırdığını görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalettir.

Rüyada şeytanı ısırmak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, güzel huylarını terk edeceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments