Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini hastanede görmek

Rüyada sevgilini hastanede görmek

Rüyada sevgilini hastanede görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada sevgilini hastanede gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi hastanede görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini hastanede görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi hastanede görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, endişelerini silip atacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini hastanede görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini hastanede görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine alamet eder.

Rüyada babasını hastanede görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada hasta olup hastanede yattığını görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza işarettir.

Rüyada deli hastanesi görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments