Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi hastanede görmek

Rüyada sevgiliyi hastanede görmek

Rüyada sevgiliyi hastanede görmek kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kurulan hayallerin yıkılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi hastanede gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak uygulamaya geçmeyi geciktirebilir.

Rüyada sevgilisini hastanede görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini hastanede görmek yarınlarına inanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi hastanede görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına işarettir.

Rüyada sevgilini hastanede görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi hastanede görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına delalettir.

Rüyada ölü birini hastanede görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine tabir olunur.

Rüyada hastanede hemşire olarak çalıştığını görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına inanılır.

Rüyada bir yakınını hastanede görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments