Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilin için ağladığını görmek

Rüyada sevgilin için ağladığını görmek

Rüyada sevgilin için ağladığını görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, iyi hissedileceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilin için ağladığını gördüyseniz:

  • Kendinizi estetik, romantik veya entelektüel yeni akımlara veya planlara kaptırabilirsiniz.

Rüyada sevgilin için ağladığını görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalettir.

Rüyada sevgilinizin ağladığını görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle ağlamak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, borçlarının biteceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisi için ağlamak çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye ağlamak yaptığı iş ile başarılı olacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp ağlamak bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp ağlamak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle beraber ağlamak ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments