Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balıkesiri görmek

Rüyada balıkesiri görmek

Rüyada balıkesiri görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, başarılarının devam edeceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, başarısının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıkesiri gördüyseniz:

  • Uzun vadeli plan ya da amaçlarınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak yollara odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada bulanık derede balık tutmak iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada suda balık görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, yüksek moralli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fok balığı sevmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, evliliğinde mutlu olacağına inanılır.

Rüyada balık pulu temizlemek iş hayatının düzeleceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada balığın yuttuğunu görmek onların mutlu haberlerini alacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık çeşidi görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet eder.

Rüyada lüfer balığı almak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde balık görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments