Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden altın yüzük almak

Rüyada sevgiliden altın yüzük almak

Rüyada sevgiliden altın yüzük almak yaşam enerjisini geri kazanacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, evlatlarından memnun olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına inanılır.

Rüyada sevgiliden altın yüzük almak gördüyseniz:

  • Huzurunuzu korumak için elinizden geleni yapın.

Rüyada sevgiliden altın yüzük almak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Rüyada altın yüzüğün yamulduğunu görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın alyans yüzük takmak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalettir.

Rüyada altın yüzük saklamak çok büyük başarılar kazanacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın gümüş yüzük görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine altın yüzük takmak sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, büyük paralara sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada altın yüzük ve altın bilezik görmek onlar sayesinde moral bulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada altın yüzük almak ve takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments