Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiklerinle yemek yemek

Rüyada sevdiklerinle yemek yemek

Rüyada sevdiklerinle yemek yemek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, ailesinin de büyük olacağına, kendisine ev alacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çok daha büyük işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiklerinle yemek yemek gördüyseniz:

  • Reaksiyonlarınızı kontrol etmemeniz çevrenizde uyumsuz bir insan olarak tanınmanıza neden olabilir.

Rüyada sevdiği erkekle yemek yemek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin elinden yemek yemek işlerde aksilikler yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle tatlı yemek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle yemek yemek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği biriyle yemek yemek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin yemekleri görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla yemek yemek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments