Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiklerini kaybetmek

Rüyada sevdiklerini kaybetmek

Rüyada sevdiklerini kaybetmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiklerini kaybetmek gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Rüyada sevdiği kişiyi kaybetmek Tövbe Edeceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı kaybetmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği birini kaybetmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi kaybetmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işinde terfi edeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiklerini kaybetmek mal ve varlık sahibi olacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birini kaybetmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, imkânların çok daha iyi olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği insanı kaybetmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini kaybetmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, büyük bir üne sahip olunacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments