Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini kaybetmek

Rüyada sevdiğini kaybetmek

Rüyada sevdiğini kaybetmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, değer göreceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda ise ilişkinizin gidişatını olumsuz yönlere sürükleyebilecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi kaybetmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kaybetmek tecrübe kazandıracağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği birini kaybetmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanı kaybetmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı kaybetmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini kaybetmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı kaybetmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, rızkının kesileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiklerini kaybetmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, aşama göstermeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments