Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği adamla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği adamla evlendiğini görmek

Rüyada sevdiği adamla evlendiğini görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, kırılan kalbin onarılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, eline büyük paralar geçeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamla evlendiğini gördüyseniz:

  • Başka kişilerin ısrarları, baskıları ya da talepleri doğrultusunda ilerlemek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin adamla evlendiğini görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine yorulur.

Rüyada sevdiği adamla evlendiğini görmek kısmetlerin çoğalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği adamla evlenmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin adamla evlenmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlenmek variyetinin her geçen gün artacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka adamla evlenmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, ağır günler geçireceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı bir adamla evlenmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada şişman adamla evlenmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments