Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kızla evlenmek

Rüyada sevdiği kızla evlenmek

Rüyada sevdiği kızla evlenmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla evlenmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada sevdiği kızın evlendiğini görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla evlendiğini görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızla evlendiğini görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, ferahlık veren sözler duymaya işaret eder.

Rüyada sevdiğin kızın evlendiğini görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla evlenmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kızın başkasıyla evlendiğini görmek sorunların sürekli artacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kızın başkasıyla evlendiğini görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla evlenmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments