Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinizin annesini görmek

Rüyada sevdiğinizin annesini görmek

Rüyada sevdiğinizin annesini görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, dertlerine derman bulacağına, her zaman neşeli olacağına, kötü sözler duyulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinizin annesini gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan önce her detayı kontrol etmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğinizin annesini görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanın annesini görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin annesini görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin annesini görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin annesini görmek yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin çocuğun annesini görmek dertlerinin artacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin annesini görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, heveslerinin de azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments