Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin annesini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin annesini görmek

Rüyada sevdiğin kişinin annesini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, ulvi kimse haline geleceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin annesini gördüyseniz:

  • Her iki tarafta ilgisizlikten yakınabilir veya öncelik sırasını kendi adlarına kullanmanızı bekleyebilirler.

Rüyada sevdiğiniz kişinin annesini görmek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin annesini görmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin annesini görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, parasına da para ekleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin annesiyle konuşmak eline yeni fırsatların geçeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığın kişinin annesini görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir kişinin annesini görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments