Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin üzgün olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin üzgün olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin üzgün olduğunu görmek haksızlığa uğrayacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bereketin geleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin üzgün olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hızıyla koşmaya çalışmalı veya onların müziğiyle dans etmelisiniz.

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı üzgün görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanı üzgün görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi üzgün görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini üzgün görmek zor ve kötü günler geçireceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin üzgün olduğunu görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına alamet etmektedir.

Rüyada anneni üzgün görmek maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments