Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanı üzgün görmek

Rüyada sevdiği insanı üzgün görmek

Rüyada sevdiği insanı üzgün görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği insanı üzgün gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada sevdiğin insanı üzgün görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, en yukarılara çıkacağına, yeni bir semte taşınılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanı üzgün görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı üzgün görmek adının fesada karışacağına, parasının ve malının çoğalacağına, anlaşmazlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada üzgün insan görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi üzgün görmek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, patron koltuğuna geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini üzgün görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi üzgün görmek işlerin bozulacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birini üzgün görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments