Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin uyuduğunu görmek Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Rüyada sevdiğinle sarılarak uyumak rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla uyumak hayatına bakacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin uyuduğunu görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle uyumak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin omzunda uyumak mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği insanla uyumak bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle uyumak yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanın uyuduğunu görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments