Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişinin uyuduğunu görmek

Rüyada sevdiği kişinin uyuduğunu görmek uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, işlerin aksamayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin uyuduğunu gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor olacak gibi görünüyor.

Rüyada sevdiği kişiyle uyumak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, hayırlı kapılar açılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin uyuduğunu görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişinin uyuduğunu görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle uyumak ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sözleri tutulacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle uyuduğunu görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada bir kişinin uyuduğunu görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada ölen kişiyle uyumak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments