Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin elinde alyans görmek

Rüyada sevdiğinin elinde alyans görmek

Rüyada sevdiğinin elinde alyans görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, borçların gittikçe artacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin elinde alyans gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin elinde alyans görmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin elinde alyans görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada elinde alyans görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinde alyans görmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada sağ elinde alyans görmek rızkından ve gelirinden olacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet eder.

Rüyada sol ele alyans takmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elinde alyans görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments