Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde alyans görmek

Rüyada başkasının elinde alyans görmek

Rüyada başkasının elinde alyans görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, ortağından ayrılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde alyans gördüyseniz:

  • Eski tanıdık veya partnerleriniz üzerinde dahi etki bırakabilirsiniz.

Rüyada elinde alyans görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, moralinin bozulacağına, insanları sakinleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sağ elinde alyans görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalet eder.

Rüyada sol ele alyans takmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine yorulur.

Rüyada bir erkeğin elinde alyans görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin elinde alyans görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, yapılan işte ustalaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin elinde alyans görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, kazancın katlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin elinde alyans görmek büyük adımlar atacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, başarıya giden yollarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin elinde alyans görmek insanlar arasında yüceleceğine, her zaman çok mutlu olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments