Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin doğum yaptığını görmek

Rüyada sevdiğinin doğum yaptığını görmek

Rüyada sevdiğinin doğum yaptığını görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada sevdiğinin doğum yaptığını görmek zorlukların geride kalacağına, itibar göreceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin doğum gününü görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının doğum yaptığını duymak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğum yaparken büyük abdestini yapmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayvana doğum yaptırmak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına rivayet eder.

Rüyada doğum anını görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya alamet etmektedir.

Rüyada erken doğum yapanı görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, müşterilerinin çoğalacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işarettir.

Rüyada doğum yapmak ve bebek emzirmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments