Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, işlerinin çok iyi olacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini başkasıyla nişanlı gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı kişilerle diyalog kurmak yeni kazanç kapılarını açabilir.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin başkasıyla nişanlandığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini nişanlı görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin biriyle nişanlandığını görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanla nişanlandığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle nişanlanmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak örnek insan olacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments