Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini yatakta görmek

Rüyada sevdiğini yatakta görmek

Rüyada sevdiğini yatakta görmek gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yatakta gördüyseniz:

  • Daha önce gözünüze cazip görünmeyen bir öneri, bir davet ya da bir teklif gerçekte içinde fırsatlar barındırıyor olabilir.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta olmak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini yatakta başkasıyla görmek daha fazla rızık elde edileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına delalettir.

Rüyada yatakta sevdiğini görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini yatakta görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi yatakta görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta yatmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta uyumak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments