Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini yatakta başkasıyla görmek

Rüyada sevdiğini yatakta başkasıyla görmek

Rüyada sevdiğini yatakta başkasıyla görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, mesleğinde atılım yapacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini yatakta başkasıyla gördüyseniz:

  • Finansal konularda planlama yapmanız gereken, belli ödemelerin veya yeni kazançların söz konusu olabileceği süreçtesiniz.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta yatmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta sevdiğini görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta olmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle aynı yatakta uyumak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yatakta uyurken görmek ticarette zarar edeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini yatakta başkasıyla görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kişiyi yatakta görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini yatakta görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments