Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini ilgisiz görmek

Rüyada sevdiğini ilgisiz görmek

Rüyada sevdiğini ilgisiz görmek etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğini ilgisiz gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı çok fazla sızlanmanız iyi etki yapmıyor.

Rüyada sevdiğini ilgisiz görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkekten ilgi görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, neşesini kaçıracağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilgi alaka görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine ilgi duymak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölümle ilgili konuşmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namazla ilgili konuşmak üzüntülerin sevince döneceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, büyük bir başarının elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada cinle ilgili şeyler görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, aydınlığa çıkılacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments